0888 599 918

office@joannagency.com

Грижа за деца на корпоративни събития

Арт програми за грижа и забавление на деца, които радват децата, и родителите и ви позволяват да се съсредоточите върху останалата част от събитието.

Над 250 щастливи клиенти

На конференции

На фирмени партита

На семинари

На тим билдинг

Увеличете посещаемостта, като включите грижи и занимания за децата на следващото си събитие!

Когато включите грижи за деца на вашето събитие, вие показвате на присъстващите, че давате приоритет на семейството.

Детската грижа ще увеличи посещаемостта сред родителите, ще улесни живота на вашите организатори на събития и ще създаде страхотни спомени за децата!

"Знаейки, че ще покрием всички нужди за децата, означава, че имате възможността да вложите цялото си време и енергия, за да осигурите перфектната програма за възрастни!"

- Йоанна, Собственик на агенцията

Всичко, от което имате нужда

Нашата цел е да гарантираме, че децата, за които се грижим, са активни, ангажирани и се наслаждават на времето си с нас. Ще се радваме да работим с вас, за да предоставим персонализирано изживяване за децата на вашите участници.

Дизайн

Ние осигуряваме всичи необходими материали и пособия. Грижим се за организацията на мястото и разпределянето по възрастови групи и теми на работа, за да осигурим възможно най-доброто изживяване в грижата за деца.

Забавление

Разполагаме с голямо разнообразие от собствени програми и ще работим заедно с вас, за да сме сигурни, че ще включим всяко образователно съдържание или развлекателни дейности, които искате да имате във вашата програма.

Логистика

Оставете всичко от планирането до изпълнението на нас! Организираме събития в различни краища на България, на открити или закрити площи според времето и желаните от вас теми.

Поискайте оферта, без ангажимент

Ние се грижим за деца на големи корпоративни събития. Можем да ви изпратим оферта по имейл или да дойдем до ваш офис да се срещнем лично.

Изберете подходящата за вас програма

С нас се работи лесно 1, 2, 3...

Изберете тема

Vulput platea semper lectus intege portti vestib lacusa laoret.

Изберете място

Lacusa portti intege laoret vestib lectus vulput semper platea.

Обадете ни се

Предлагаме голямо разнообразие от забавни програми за деца на възраст от 1 до 14 год. От тематични арт, кулинарни до роботика през инженерство и рисуване.

Бъдете спокойни, децата са добре

Има много причини, поради които големите компании ни търсят. Ето няколко:

Акцент върху сигурността

Опитен персонал. Сигурен, многостепенен протокол за приемане/напускане на всяко дете, всеки път. 

Повишена посещаемост

Нашите корпоративни клиенти съобщават за по-висок процент на посещаемост, когато родителите имат възможност да доведат децата със себе си.

Спокойствие

Грижата и забавлението на децата до края, дава на родителите спокойствието и им позволява да се съсредоточат върху основната част от събитието.

Оценка за нашата работа

Мнения на някои от нашите клиенти

Петя - HR

"Много сме доволни! Децата се забавляваха изключително много, личеше си. Ако знаех за вас по-рано, щях да ви наема и за предишните ни три събития."

Станимир - Мениджър клиенти

"Висок професионализъм, и преценка на всеки детайл. Всички се грижиха префектно, както за забавлението децата, така и за тяхната безопасност и приятни изживявания."

Aнна - частен клиент

"Материалите са супер, беше много забавно. Всеки един детайл беше точно преценен  и си имаше определено място в творчеството на децата. Прекрасно изживяване с много положителни емоции!"

ПР Агенция "Параграф 42"

"Йоанна е наш дългогодишен партньор, с когото сме реализирали голям брой събития за деца на различна възраст, на разнообразни теми. Екипът е винаги отворен към разработването на креативни предложения, съобразени с индивидуалните изисквания на клиента, спецификата на аудиторията и избраната локация. Щастливи сме, че в тяхно лице откриваме усмихнати специалисти, на които можем да се доверим – както за идеи и препоръки, така и за качествено изпълнение. Резултатът винаги е еднакво удовлетворяващ – ангажирани и щастливи малчугани, а, оттам – и доволни родители/ служители.“

Николай - Max Solution ltd.

"Уникални хора и страхотни професионалисти. Всичко е на ниво и предлагат невероятно преживяване за децата. Децата се забавляват истински! Това е най-веселият екип и децата ги обожават."

Обадете се за повече информация

0888 - 599 - 918

Или попълнете този необвързващ формуляр за заявка за цена:

Отговори на някои често задавани въпроси

С удоволствие ще отговорим на всички въпроси, които имате, може да ни се обадите или да ни пишете

Могат ли да присъстват деца на различна възраст?

Да, разбира се. Ние организираме заниманията на децата по групи, спрямо тяхната възраст. Така осигуряваме гарантирано забавление за всеки, разделяйки ги по теми на работа, активности и видове игри.

С какви материали работим?

Работим с проверени материали и пособия, безвредни и безопасни за децата. 

За колко деца може да се грижите?

Ние можем да поемем грижата за 80 деца и повече. Разделянето по групи и теми на работа осигурява тяхната безопасност позволява персонално да им обърнем нужното внимание и грижа.

Предлагате ли грижа за деца до 3год.?

Грижата за децата под 3 години, изискава присиствие на поне един родител или близък до детето, когато става въпрос за повече от 1 час престой.

Каква е цената?

Изпратете ни запитване с кратно описание на събитието, което ви предстои. Ние ще се свържем с вас и ще ви изпратим оферта, щом изясним всичи желани от вас детайли около събитието.

Може ли да организирате децата извън събитието?

Да, разбира се. Ако мястото и времето позволяват и събитието е на закрито, може да ги изведем на кратък излет извън сградата, където ще ги очакват други забавления И обратното – ако сме на открито и времето се влоши, ще ги приберем на сухо и топло, за да се чувстват добре, а вие спокойни.

Поискайте оферта, без ангажимент

Ние се грижим за деца на големи корпоративни събития. Можем да ви изпратим оферта по имейл или да дойдем до ваш офис да се срещнем лично.

Теми

Тема 1

Тема 2

Тема 3

Тема 4

Тема 5

Услуги

Тематични партита

Организиране на

Сватбени тържества

Семинари

Тим билдинг

Контакти

help@example.com

0888 - 599 - 918

© Copyright YourBusiness.  All Rights Reserved

Get your custom cleaning quote today!

Complete the form below and I'll get back to you within 24 hours with a custom quote!

Close